Hier leest u alle informatie over aankomende,  lopende en een greep uit de afgelopen acties.

13-07-2024  Priknick

Zaterdag 13 juli 2024 zal Conquerors Holland, in samenwerking met BPG Prinsenhof te Leidschendam, hun handen uit de mouwen steken tijdens de jaarlijkse actie 'priknick'. Dit om bewustwording te creëren voor een schonere leefomgeving en sociale contacten. Er zal een de dag begonnen worden met het opruimen van zwerfafval om daarna met z'n alle te gaan genieten van een hapje en drankje in het park.

 


 

 

07-09-2024  Veteranenloop 

Jaarlijks wordt op de eerste Zaterdag van September te Oosterbeek de 'Airborne Wandeltocht' georganiseerd. Dit jaar zal dat zijn op 7 September. Bij deze wandeltocht zal er extra aandacht besteed worden aan het herdenken van  'De slag om Arnhem' in 1944  Wij van Conquerors Holland lopen dit jaar mee met deze wandeltocht. Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te lopen of heb je hier nog vragen over mail ons dan via deze link: Support@conquerorsholland.nl

Voor meer info over de "Airbone Wandeltocht' kijk dan op: https://airbornewandeltocht.nl/nl/

 

 

 


 

  

22-11-2023 Help ons de diertjes te helpen.

 

Er zijn in Nederland ongeveer honderd verschillende opvangcentra voor huisdieren zoals honden, katten en konijnen. Veel van deze opvangcentra/dierenasielen krijgen hier minimaal tot geen subsidie van de gemeente voor. Wij van Conquerors Holland willen ons hiervoor inzetten en u vragen om ons hierbij te helpen met een donatie. Dit zal worden gebruikt voor hondenvoeding, kattenvoeding en benodigdheden om aan deze opvangcentra te kunnen doneren. Voor deze actie worden ook flyers gemaakt om meer mensen te kunnen bereiken.

Donaties kunnen worden gedaan via: https://gofund.me/6079a0a8

Houdt deze pagina in de gaten voor aanvullende informatie.11-09-2023 Statiegeld actie.


Volgens het CPB (Centraal Plan Bureau) leven er na schatting 830.000 mensen in armoede in Nederland, waarvan 220.000 minderjarige. Deze aantallen lijken alleen maar toe te nemen. Wij van Conquerors Holland willen zoveel mogelijk mensen helpen, die deze ellende moeten ervaren. Hierover is er contact geweest met: Jumbo Delfzijl (Jachtlaan 4-10, 9934 JB Delfzijl) 

Deze heeft de mogelijkheid gegeven om uw flessenbonnen te doneren zodat wij deze bijdrage kunnen  verdelen om armlastige gezinnen te ondersteunen.  De actie loopt van: 11/09/2023 tot 17/11/2023


Alle beetjes helpen. Samen maken we het verschil.


 

 08-07-2023 "Help je medemens - Voedselkast 'Ik help, Jij ook?' Hillegom.


Wij van Conquerors Holland hebben de 3 dames van Ik help, jij ook? die de Hillegomse voedselkast beheren een cheque overhandigd ter waarde van €575 om daarmee hun voedselkast weer te vullen met de broodnodige spullen die ten goede komen voor de minder bedeelden in onze samenleving.

 

 Sandra vd Veldt, Lida van den Bosch-van den Berg en Birgit (Didi) van Thiel beheren sinds enige tijd de voedselkast in Hillegom waar mensen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen eten, drinken en spullen voor de hygiëne kunnen komen halen. Echter doordat alles maar duurder en duurder word heeft dit ook effect op de voedselkast en begon die behoorlijk leeg te raken.

 Toen wij hiervoor een oproep op facebook voorbij zagen komen of mensen konden helpen de kast weer te vullen besloten wij om in actie te komen en hiervoor geld op te halen. Dankzij gulle donateurs en inleg vanuit Conquerors Holland hebben wij in 2 weken tijd een mooi bedrag van €575 opgehaald en dit mogen overhandigen aan de dames afgelopen zaterdag. Hopelijk zet deze actie meer mensen aan tot zelf actie te ondernemen voor onze medemensen die het moeilijk hebben of mensen zoals de 3 dames te helpen met hun actie en daaraan bij te dragen. Wij van Conquerors Holland zijn trots op een ieder die zich voor deze actie heeft ingezet op wat voor manier dan ook!

Wil je ons ondersteunen in toekomstige acties, ook bij ons groeit het geld namelijk niet aan een boom, neem dan gerust contact met ons op of word lid op Facebook van onze Conquerors Holland support  pagina.
Samen hebben we de wereld weer een stukje mooier gemaakt.

 

01-04-2023 "Help je medemens - Iemand in lastig vaarwater"


Waar heel Nederland op 1 april grappen met elkaar uithaalt, hielden wij van Conquerors Holland een geheel andere actie, namelijk help een medemens in nood. Enige tijd geleden hadden we een gezellige avond in een café in Leidschendam met onze brother-/ sisterhood. Door onze hesjes vielen wij natuurlijk op bij de andere bezoekers van het café, en kwam er iemand op ons af om te vragen wie we waren, wat we deden en waar we voor stonden. Dit hebben we netjes aan de bezoeker uitgelegd, en toen we vertelden dat wij ook acties doen om de medemens te helpen, kregen we van hem de vraag of wij ook individuen helpen. Natuurlijk staan wij daar ook voor open en vroegen hem wie we konden helpen. Hierop kwam een schrijnend verhaal over een vrouw die vanwege de slechte economie, die bijna iedereen treft, niet meer kon rondkomen en geen geld meer had om fatsoenlijk haar boodschappen te kunnen doen.

Wij hebben toen besloten om deze vrouw te gaan helpen en hebben via de plaatselijke Lidl aan de Laan van Wateringseveld in Wateringen een bedrag gesponsord gekregen ter waarde van €100, om voor deze vrouw boodschappen te mogen doen. Met een bijdrage erbij vanuit onze brotherhood hebben we daar 3 mooie volle tassen met boodschappen van kunnen halen. Deze tassen hebben we vandaag overhandigd aan deze dame die natuurlijk overdonderd was maar ook zo dankbaar dat totaal onbekende mensen dit voor haar hebben gedaan. Hoe klein deze actie ook geweest is, dit soort acties is waar wij het voor doen, namelijk je medemens helpen waar dat kan. Voor ons was dit een geslaagde actie waar wij allemaal kippenvel van kregen, en zullen nog vaker dit soort acties gaan ondernemen. Verbeter de wereld en help je medemens!E-mailen
Info
Instagram